1. Home
  2. Rezept
  3. Knusprige Kabeljau mit Parmesan Butter

Knusprige Kabeljau mit Parmesan Butter

40 Minleicht

Weitere Rezepte

Zutaten

Zutaten für 4 Personen
Kabeljaufilet500 g
Olivenöl2 EL
corn flakes½ Tasse
Broccoli frisch1 kopf
butter ohne salz8 EL
Parmesan frisch gerieben¼ tasse
Nährwertangaben:

Kochbar empfiehlt

Zubereitung

Gesamtzeit:
40 Min
  • 1.Directions Heat oven to 400° F. Rub the cod with the oil and season with ¼ teaspoon salt. Dip the tops of the fish (not the side from which the skin has been removed) in the cornflakes and place on a parchment- or foil-lined baking sheet. Bake the fish until just cooked through and opaque, about 10 minutes. Meanwhile, steam the broccoli until tender, 4 to 6 minutes. In a small saucepan over medium heat, melt the butter. Stir in the Parmesan and ¼ teaspoon salt. Divide the fish and broccoli among plates. Serve with the sauce in small ramekins for dipping.

  • Rezept melden
    Rezept bewerten
    Rezept von k****i
    vom
    Profilbild von k****i

Auch lecker

Kommentare zu „Knusprige Kabeljau mit Parmesan Butter“

Rezept bewerten:
Überrasche
mich