Zutaten für 4 Personen
Zutaten für 4 Personen
Kabeljaufilet | 500 g |
Olivenöl | 2 EL |
corn flakes | ½ Tasse |
Broccoli frisch | 1 kopf |
butter ohne salz | 8 EL |
Parmesan frisch gerieben | ¼ tasse |
Nährwertangaben:
Angaben pro 100g
kJ (kcal)290 (69)
Eiweiß15,2 g
Kohlenhydrate0,4 g
Fett0,7 g
Nährwertangaben:Angaben pro 100g
kJ (kcal)290 (69)
Eiweiß15,2 g
Kohlenhydrate0,4 g
Fett0,7 g
Kochbar empfiehlt
Zubereitung
Gesamtzeit:
40 Min
40 Min
1.Directions Heat oven to 400° F. Rub the cod with the oil and season with ¼ teaspoon salt. Dip the tops of the fish (not the side from which the skin has been removed) in the cornflakes and place on a parchment- or foil-lined baking sheet. Bake the fish until just cooked through and opaque, about 10 minutes. Meanwhile, steam the broccoli until tender, 4 to 6 minutes. In a small saucepan over medium heat, melt the butter. Stir in the Parmesan and ¼ teaspoon salt. Divide the fish and broccoli among plates. Serve with the sauce in small ramekins for dipping.
- Rezept meldenRezept bewertenRezept von k****i
vom
Kommentare zu „Knusprige Kabeljau mit Parmesan Butter“